Mainokset

Majoneesikastike Rémouladekastike resepti

Mainokset

Majoneesikastike Rémouladekastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Remoulade
  3. 8 annosta
  4. 1 kpl keltuaista
  5. 1 rkl viinietikkaa
  6. 1 tl sinappia
  7. ¼ tl sokeria
  8. ¼ tl suolaa
  9. ¼ tl valkopippuria
  10. 1½ dl rypsiöljyä
  11. Lisäksi
  12. 1 rkl kapriksia (hienonnettuna)
  13. ⅙ kpl maustekurkkuja (hienonnettuna)
  14. 1 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  15. 1 kpl anjovista (hienonnettuna)
  16. 2 tl dijoninsinappia
  17. ¼ tl rakuunaa
  18. 1 dl kuohukermaa
  19. Paras tulos syntyy, kun kaikki rémouladekastikkeen ainekset ovat
  20. huoneenlämpöisiä.
  21. Pane kulhoon keltuainen, etikka, sinappi, sokeri, suola ja pippuri.
  22. Ala lisätä öljyä ensin tipoittain koko ajan sähkö- tai
  23. kierrevatkaimella sekoittaen. Kun majoneesi alkaa saostua, voit lisätä
  24. öljyä ohuena nauhana. Sekoita koko ajan, kunnes majoneesi on tasaista
  25. ja sakeaa.
  26. Sekoita majoneesiin loput ainekset ja viimeisenä vaahdoksi vatkattu
  27. kerma. Tarkista rémouladen maku.
  28. Tarjoa rémouladekastike esimerkiksi paistetun kalan tai höyrytettyjen
  29. kasvisten kastikkeena.

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit