Mainokset

Makkara-hapankaalipizza resepti

Mainokset

Makkara-hapankaalipizza resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Makkara-hapankaalipizza
  4. 2 kpl
  5. Taikina
  6. 12 g hiivaa
  7. ½ tl suolaa
  8. ½ tl suolaa
  9. 2 dl vettä
  10. 2 rkl kevytmaitoa
  11. 2 rkl oliiviöljyä
  12. 4 dl vehnäjauhoja
  13. 1 dl grahamjauhoja
  14. Täyte
  15. 2 rkl oliiviöljyä
  16. 1 kpl sipulia
  17. 200 g hapankaalia
  18. 1 tl oreganoa
  19. ½ tl suolaa
  20. ½ tl mustapippuria
  21. 150 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  22. 3 rkl dijoninsinappia
  23. 300 g braatvurstia
  24. Murenna pizzataikinan hiiva kulhoon. Lisää suola, sokeri ja tilkka
  25. vettä joukkoon.
  26. Lisää loppu vesi, maito, öljy ja jauhot. Alusta taikina notkeaksi ja
  27. tasaiseksi. Kohota kaksinkertaiseksi.
  28. Valmista täyte. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää hienonnettu sipuli
  29. ja kuullota se pehmeäksi. Lisää valutettu hapankaali ja oregano ja
  30. jatka hauduttamista 5 minuuttia.
  31. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Jäähdytä. Lisää joukkoon
  32. juustoraaste.
  33. Leikkaa braatvurstit ohuiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet
  34. paistinpannulla molemmilta puolin.
  35. Vaivaa taikinasta jauhotetulla pöydällä 2 ohutpohjaista pizzaa. Nosta
  36. pohjat leivinpaperien päälle.
  37. Voitele pohjat ohuesti sinapilla. Asettele braatvurstisiivut pizzoille.
  38. Lusikoi päälle hapankaali-juustoseos.
  39. Paista pizzoja 250 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  40. Voitele paistamisen jälkeen pizzan reunat oliiviöljyllä.

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit