Mainokset

Makkara Lammasmakkara resepti

Mainokset

Makkara Lammasmakkara resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 30 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Lammasmakkara
  4. 8 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 rkl voita
  8. 200 g silavaa
  9. 500 g lampaanlihaa
  10. 500 g sianlihaa
  11. 3 tl suolaa
  12. 3 tl mustapippuria
  13. 2 rkl tuoretta rosmariinia (silputtuna)
  14. 1 dl keskiolutta
  15. Lisäksi: siansuolta 3 m
  16. Lisäksi
  17. noin 3 metriä siansuolta
  18. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Hauduta ne pannulla voissa
  19. pehmeiksi.
  20. Leikkaa silava ja lihat reilun kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita lihojen
  21. joukkoon jäähtynyt sipuliseos ja jauha seos lihamyllyn läpi kahteen
  22. kertaan.
  23. Sekoita taikinan joukkoon mausteet. Vaivaa taikina hyvin ja anna sen
  24. vetäytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta pannulla pieni koepala ja
  25. tarkista maku.
  26. Pursota massa suoleen ja sido tai kierrä lammasmakkarat halutun
  27. mittaisiksi.
  28. Pistele lammasmakkarat neulalla ja paista ne ensin pannulla voissa.
  29. Kypsennä lammasmakkarat loppuun 150asteisessa uunissa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit