Mainokset

Makkaraminestronekeitto

Mainokset

Makkaraminestronekeitto
 
Aineosat
  • 1 dl persiljaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 paketti (400 g) grillibalkania
  • 1 prk (425/ 280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • rypsiöljyä
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
  • 1 paketti (300 g) braatvurstia
  • 1 pussi (450 g) isoja keittojuureksia
  • vettä
  • 4 dl fusillipastaa
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • (200 g) pakasteherneitä
  • 4 kasvisliemikuutiota
Ohjeet
  1. Viipaloi makkarat ja paista ne öljyssä isossa kattilassa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot ja kiehauta. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja pasta. Kaada joukkoon pavut ja tomaattimurska ja mausta tomaattisoseella ja pippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon makkarat ja herneet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit