Mainokset

Maksaa venetsialaiseen tapaan

Mainokset

Maksaa venetsialaiseen tapaan
 
Aineosat
  • 25 g voita
  • oliiviöljyä
  • nippu persiljaa
  • suolaa, mustapippurirouhetta
  • 500 g naudanmaksaa
  • 2 sipulia
  • lihafondia tai 2 rkl lihalientä
Ohjeet
  1. Poista maksasta kalvot ja leikkaa se ohuiksi, melko pieniksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipulitkin viipaleiksi. Hienonna persilja.Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää sipuliviipaleet ja hauduta ne kullankeltaisiksi. Lisää persiljasilppu. Sekoita.Nosta pannu hetkeksi levyltä ja työnnä sipuli-persiljaseos sen toiselle reunalle. Laita paistinpannu takaisin kuumalle levylle ja lisää maksaviipaleet. Paista ne molemmin puolin nopeasti kypsiksi. Lisää lihafondi ja sekoita. Mausta ja tarjoa heti pastan tai polentan kanssa.

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit