Mainokset

Maksalaatikko Perinteinen maksalaatikko resepti

Mainokset

Maksalaatikko Perinteinen maksalaatikko resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Maksalaatikko
  4. 6 annosta
  5. 1½ dl ohrasuurimoita (esikypsennettyjä, rikottuja)
  6. 3 dl vettä
  7. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  8. 400 g naudanmaksaa (jauhettuna)
  9. 2 kpl munaa
  10. 1 rkl lihafondia
  11. ½ dl siirappia
  12. ½ rkl meiramia
  13. 1 tl mustapippuria
  14. 1 dl kuivattuja karpaloita
  15. 7 dl kevytmaitoa
  16. Tarjoiluun
  17. 2 dl puolukkasurvosta
  18. Mittaa suurimot kulhoon ja kaada vesi päälle. Anna seistä 30 minuuttia
  19. tai pidempään.
  20. Sekoita toisessa kulhossa muut ainekset keskenään ja lisää lopuksi
  21. suurimot liotusvesineen. Sekoita hyvin. Kaada seos isoon voideltuun
  22. uunivuokaan.
  23. Pane vuoka 175-asteiseen uuniin alatasolle. Sekoita vuokaa 30 minuutin
  24. päästä, jotta ainekset sekoittuvat tasaisesti ruokaan.
  25. Jatka maksalaatikon kypsentämistä noin tunnin verran. Nosta vuoka
  26. loppuvaiheessa ylemmälle tasolle, jotta maksalaatikon pinta saa väriä.
  27. Tarjoa perinteisen maksalaatikon kanssa puolukkahilloa tai -survosta.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit