Mainokset

Maksapasteijakiekot

Mainokset

Maksapasteijakiekot
 
Aineosat
  • lehtitaikinalevyjä
  • pehmeää maksapasteijaa
  • ruohosipulia
  • 3 rkl puolukoita
  • ¾ dl puolukkahilloa
Ohjeet
  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele noin 4 cm halkaisijaltaan olevalla pyöreällä muotilla pyöreitä kiekkoja. Ota puolista kiekoista pienemmällä muotilla esim. korkilla painamalla keskusta pois. Nosta taikinarenkaat kokonaisen kiekon päälle taikinareunuksiksi. Siirrä ne leivinpaperoidulle pellille ja aseta toinen leivinpaperi niiden päälle. Aseta paperin päälle molempiin päihin painoksi teräksiset veitset. Paperi estää leivonnaisia kohoamasta liikaa. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä. Täytä pasteijat vajaalla teelusikallisella puolukkahilloa ja pursota tai nostele lusikalla pehmeää maksapasteijaa hillon päälle. Koristele kokonaisilla puolukoilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit