Mainokset

Mango-suklaakakku resepti

Mainokset

Mango-suklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Mango-suklaakakku
  4. 10 annosta
  5. 2½ dl sokeria
  6. 3 kpl munaa
  7. 4 dl vehnäjauhoja
  8. ½ dl kaakaojauhetta
  9. 2 tl leivinjauhetta
  10. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  11. 75 g tummaa suklaata
  12. 150 g mangoa (säilyke)
  13. 3 rkl appelsiininkuoriraastetta
  14. ¾ dl appelsiinitäysmehua
  15. Päälle
  16. 2 dl fariinisokeria
  17. 50 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  18. ½ dl vehnäjauhoja
  19. Tarjoiluun
  20. 10 dl kermajäätelöä (mango)
  21. Vaahdota taikinan sokeri ja munat.
  22. Yhdistä jauhot, kaakao- ja leivinjauhe sekä appelsiininkuoriraaste
  23. keskenään.
  24. Vatkaa sokeri-munavaahdon sekaan vuorotellen appelsiininmehua ja
  25. jauhoseosta.
  26. Sekoita joukkoon keskenään mikrossa miedolla lämmöllä sulatetut rasva
  27. ja paloiteltu suklaa sekä lopuksi kevyesti nostellen valutetut
  28. mangokuutiot.
  29. Kumoa taikina voideltuun halkaisijaltaan noin 2426 cm:n
  30. irtopohjavuokaan.
  31. Sekoita keskenään kakun pinnalle tuleva murukerros, nypi seos
  32. tasaiseksi ja levitä taikinan pinnalle.
  33. Paista keskitasolla 175 asteessa 6075 minuuttia, vuoan koon mukaan,
  34. kunnes taikina on kypsää. Kypsyyttä voit testata puutikulla. Paina
  35. tikku kakun keskelle. Mikäli tikkuun ei tartu taikinaa, kakku on
  36. valmis.
  37. Nosta kakku uunista, poista vuoka ja anna jäähtyä.
  38. Tarjoa kakkua haaleana tai huoneenlämpöisenä mangojäätelön kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit