Mainokset

Mango-suklaatorttu resepti

Mainokset

Mango-suklaatorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 45 min
  3. Mango-suklaatorttu
  4. 8 annosta
  5. Pohja
  6. 75 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. ½ dl sokeria
  8. 1½ tl vaniljasokeria
  9. 1 kpl munaa
  10. 2 dl vehnäjauhoja
  11. 1 tl leivinjauhetta
  12. Täyte
  13. 200 g tummaa suklaata
  14. 2 dl kuohukermaa
  15. 200 g tuorejuustoa
  16. ¾ dl muscovadosokeria
  17. Pinnalle
  18. 2 kpl tuoretta mangoa
  19. 1 dl makeaa valkoviiniä
  20. ½ dl hyytelösokeria
  21. Vaahdota kulhossa pehmeä rasva ja sokerit. Lisää muna ja
  22. vehnäjauho-leivinjauheseos hyvin sekoittaen. Pane taikina jääkaappiin
  23. 30 minuutiksi.
  24. Painele taikina voidellun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Paista
  25. pohjaa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Irrota jäähtynyt pohja varovasti
  26. ja nosta se tarjoiluvadille.
  27. Sulata suklaa mikrouunissa sulatusteholla tai kattilassa, liedellä
  28. miedolla lämmöllä kuumentaen. Jäähdytä. Vaahdota kerma pehmeäksi
  29. vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa tuorejuusto ja muskovadosokeri
  30. kuohkeaksi. Lisää suklaasula ja kermavaahto tuorejuustoseokseen. Kaada
  31. täyte pohjan päälle.
  32. Kuori mango ja leikkaa kiven molemmilta puolilta paksut viipaleet
  33. hedelmälihaa. Viipaloi palat ja kiveen jäänyt loppu hedelmäliha. Levitä
  34. viipaleet täytteen päälle.
  35. Kuumenna viini kiehuvaksi ja sekoita hyytelösokeri joukkoon. Sivele
  36. hyytelö mangoviipaleiden päälle. Tarjoa jälkiruokana tai kahvin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit