Mainokset

Mangokääretorttu

Mainokset

Mangokääretorttu
 
Aineosat
  • vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 200 g (1 pkt) mangotuorejuustoa
  • 1 ,5 dl sokeria
  • perunajauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 50 g valkosuklaata
Ohjeet
  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon. Kääntele taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle puhtaalle leivinpaperiarkille. Irrota varoen pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja anna lämmetä hetki huoneenlämmössä. Sulata valkosuklaa mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuustoon valkosuklaa ja nostele joukkoon kermavaahto. Levitä täyte torttulevylle. Kääri rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä vähintään tunti. Koristele sulatetulla valkosuklaalla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit