Mainokset

Mangosuklaakakku

Mainokset

Mangosuklaakakku
 
Aineosat
  • 2 dl vaaleaa mehua
  • erilaisia hedelmiä esim. viinirypäleitä, kiiviä, säilykemangoa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 200 g vaniljajogurttia
  • hyytelösokeria
  • kuumaa vettä
  • 2 keltuaista
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • vehnäjauhoja
  • 4 munaa
  • (425/225g) säilykemangoviipaleita
  • 2 rkl sitruunamehua
  • liivatelehteä
  • 3 - 4 rkl maitoa
  • 50 g raastettua tummaa suklaata
  • 200 g margariinia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl aprikoosimarmeladia
  • vettä
Ohjeet
  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää kuuma vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisijaltaan 24 cm). Kaada taikina vuokaan ja paista pohjaa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä seuraavaan päivään. Pohjan voit myös valmistaa etukäteen ja pakastaa.Valmista täyte. Soseuta mangot. Kiehauta kattilassa vesi ja sokeri. Nosta kattila syrjään ja vatkaa joukkoon keltuaiset. Vatkaa seosta, kunnes täyte jäähtyy ja se on kuohkeaa. Liota liivatteet. Liuota ne kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita liivateseos ja keltuaisvaahto mangososeen kanssa. Lisää kermavaahto ja jogurtti. Nostele tasaiseksi vaahdoksi.Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kokoa kakku takaisin puhdistettuun ja kelmulla vuorattuun kakkuvuokaan. Nosta pohjalle kakkulevy ja kostuta se maidolla. Levitä ensimmäiseen väliin pohjalle aprikoosimarmeladia ja päälle puolet mangotäytteestä. Täyte saa valua kakkupohjan reunojen yli. Nosta päälle toinen kakkulevy, kostuta ja kaada sen päälle loput täytteestä. Nosta varovasti pinnalle viimeinen kakkupohjakerros. Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään.Levitä pinnalle ohuesti marmeladia ja asettele päälle viipaloidut hedelmät. Valmista päälle kiille hyytelösokerista pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä suklaaraaste reunoille.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit