Mainokset

Mansikka-rahkakääretorttu

Mainokset

Mansikka-rahkakääretorttu
 
Aineosat
  • 1 dl sokeria
  • vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • (tuoreita ohueksi viipaloituja mansikoita)
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 munaa
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • (á 2 dl) ranskankermaa
  • 2 dl mansikka tai vadelmahilloa
Ohjeet
  1. Vaahdota munat. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on valkoista ja jäykkää.2. Lisää varoen jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.3. Kaada taikina leivinpaperille pellille ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.4. Kypsennä levyä 200-asteisen uunin keskellä noin 10 minuuttia. Ota levy uunista.5. Kumoa levy pellin kokoiselle palalle leivinpaperia, johon olet ripotellut sokeria. Peitä levy sekoitetulla rahkatäytteellä ja levitä sen päälle mansikkahillo. Kierrä levy rullaksi ja nosta sauma alaspäin jääkaappiin.

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit