Mainokset

Mansikka-rahkakakku

Mainokset

Mansikka-rahkakakku
 
Aineosat
  • 50 g rasvaa
  • mansikoita ja sitruunamelissan lehtiä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • liivatelehteä
  • 1 dl kermaa
  • 2 prk rahkaa
  • makeutusainetta
  • 2 ,5 dl mansikkaa soseena, eli noin 6 - 7 dl mansikoita
  • 200 g fruktoosi-piparkakkuja
Ohjeet
  1. Valmista pohja. Jauha keksit monitoimikoneessa hienoksi ja lisää sulatettu rasva. Sekoita. Leikkaa irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperi. Painele piparimurutaikina vuoan pohjalle ja laita kylmään odottamaan.Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kulhoon kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Soseuta mansikat. Vaahdota kerma ja sekoita makeutusaine joukkoon. Kuumenna sitruunanmehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan sitruunanmehuun. Sekoita rahkan joukkoon liivatelehdet, mansikkasose ja vaahdotettu kerma.Kaada täyte vuokaan piparipohjan päälle ja anna hyytyä viileässä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Koristele marjoilla ja sitruunamelissalla.

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit