Mainokset

Mansikkainen charlotte russe resepti

Mainokset

Mansikkainen charlotte russe resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 2 t
  3. Mansikkainen charlotte russe
  4. 16 annosta
  5. Kääretorttu
  6. 5 kpl munaa
  7. 1¾ dl sokeria
  8. ¾ dl vehnäjauhoja
  9. ¾ dl perunajauhoja
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. Kääretortun täyte
  12. 200 g tuorejuustoa (vanilja)
  13. 200 g mansikkahilloa
  14. Täyte
  15. 8 kpl liivatelehteä
  16. 500 g mansikoita
  17. 2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  18. 250 g maitorahkaa
  19. ½ dl sokeria
  20. ½ dl marjatäysmehua (mansikka)
  21. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja
  22. leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos munavaahtoon siivilän läpi.
  23. Sekoita koko ajan kevyesti, kun lisäät jauhoja. Kaada taikina
  24. leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220 asteessa 68 minuuttia.
  25. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Levitä tuorejuusto
  26. jäähtyneelle torttupohjalle. Levitä mansikkahillo päälle. Kääri torttu
  27. rullalle leivinpaperia apuna käyttäen.
  28. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi. Vuoraa pyöreäpohjainen kulho ensin
  29. tuorekelmulla sitten kääretorttuviipaleilla.
  30. Upota liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sulata ja soseuta mansikat.
  31. Vaahdota vaniljakastike. Yhdistä mansikkasoseeseen rahka, sokeri ja
  32. vaniljakastike. Purista liivatteista vesi pois ja liuota lehdet
  33. kuumennettuun mehuun. Kaada jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana
  34. rahkamassaan ja sekoita tasaiseksi.
  35. Kaada täyte torttuviipaleilla vuorattuun kulhoon. Peitä kulho ja nosta
  36. jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mielellään yön yli.
  37. Kumoa charlotte russe tarjoiluvadille, poista kelmu ja koristele
  38. tuoreilla mansikoilla ja mintunlehdillä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit