Mainokset

Mantelileivokset

Mainokset

Mantelileivokset
 
Aineosat
  • tuoreita marjoja tai hedelmiä, esim. kirsikoita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 150 g mantelimassaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 paketti valmista murotaikinaa (400 g)
Ohjeet
  1. Jaa sulanut taikina pieniin paloihin ja painele pala kerrallaan sormin voidellun leivosvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä vuokia 200-asteisen uunin keskellä 15-20 minuuttia. Jäähdytä pohjat haaleiksi ja kumoa. Irrota leivospohjat vuoistaan.Raasta mantelimassa. Vaahdota kerma. Lisää mantelimassa ja sokeri. Jaa vaahto leivoksille ja koristele kauniilla marjoilla tai kirsikoilla.Koristele kakku jäähtyneenä.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit