Mainokset

Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi resepti

Mainokset

Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 5 min
  3. Mantelipaneroitu salvia-pekonipihvi
  4. 2 annosta
  5. Salviavoi
  6. 2 rkl voita
  7. 1 rkl tuoretta salviaa (silputtuna)
  8. 1 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  9. ¼ tl mustapippuria
  10. Ohut perunarösti
  11. 2 kpl perunaa
  12. ¼ tl suolaa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  15. 2 rkl voita
  16. Pihvit
  17. 300 g naudan sisäfileetä
  18. 2 dl tuoretta salviaa
  19. 4 kpl pekonia (filee)
  20. 2 rkl mantelijauhetta
  21. 2 rkl rypsiöljyä
  22. Aloita pihviaterian valmistamien salviavoista. Sekoita aineet hyvin.
  23. Jätä odottamaan huoneenlämpöön aterian valmistumista.
  24. Raasta kuoritut perunat karkealla terällä ja mausta. Paista ohuet
  25. perunaröstit paistinpannussa voissa. Pidä lämpimänä.
  26. Ota pihvit 30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen paistamista. Kiedo
  27. tuoreita salvianlehtiä pihvin ympärille. Kietaise pekoniviipaleet
  28. salvianlehtien päälle ja kiinnitä saumakohta hammastikuilla.
  29. Paina pihvien pintaan ohut mantelipanerointi. Paista pihvejä
  30. ruokaöljyssä keskilämpöisessä paistinpannussa 2 minuuttia / puoli. Varo
  31. ettei mantelijauhe pääse palamaan.
  32. Nauti maustevoin, perunaröstin ja höyrytettyjen kukkakaalien kanssa.

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit