Mainokset

Mantelipiirakka Toscakakku resepti

Mainokset

Mantelipiirakka Toscakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Toscakakku pala
  4. 12 palaa
  5. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 3 kpl munaa
  7. 2 dl sokeria
  8. 2½ dl vehnäjauhoja
  9. 1 tl leivinjauhetta
  10. Kuorrutus
  11. 50 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  12. ¾ dl sokeria
  13. 100 g mantelilastuja
  14. 1 rkl vehnäjauhoja
  15. 2 rkl kuohukermaa
  16. Pingota irtopohjavuokaan (Ø 26 cm) leivinpaperi ja voitele vuoan
  17. reunat. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja
  18. sokeri vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Siivilöi
  19. jauhoseos taikinaan ja lisää lopuksi rasvasula. Sekoita tasaiseksi.
  20. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin toiseksi alimmalla
  21. tasolla noin 25 minuuttia.
  22. Valmista kuorrutus. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri,
  23. mantelilastut, vehnäjauhot ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä
  24. miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen 23 minuuttia.
  25. Nosta uunin lämpö 200 asteeseen. Levitä toscakuorrutus kakun pinnalle.
  26. Paista uunissa hieman keskitasoa ylempänä noin 10 minuuttia, kunnes
  27. kuorrutus on saanut kauniin värin. Irrota toscakakku vuoasta vadille.
  28. Saat kuorrutukseen paahteisen maun paistamalla toscakakkua lopuksi
  29. hetken uunin grillivastusten alla. Tarkkaile, ettei pinta pääse
  30. palamaan.
  31. Klassikko ei kaipaa muunnoksia, mutta voit kyllä ripotella taikinan
  32. päälle omenakuutioita ja sokeria ennen paistamista.
  33. Älä säästele toscakakkua, vaan keitä kahvit ja nauti heti.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit