Mainokset

Marenkikakku Puolukkapavlovat resepti

Mainokset

Marenkikakku Puolukkapavlovat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Puolukkapavlovat
  4. 8 annosta
  5. 3 kpl valkuaista
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 rkl maissitärkkelystä
  8. 1 tl valkoviinietikkaa
  9. ¾ dl suklaamakeisia (Wiener nougat -karamellirouhetta)
  10. Puolukka-mascarponetäyte
  11. 250 g mascarponejuustoa
  12. 250 g maitorahkaa
  13. 150 g puolukoita
  14. ¾ dl hilloa (puolukka)
  15. Koristeeksi
  16. 1 dl puolukoita
  17. 2 rkl kinuskikastiketta
  18. ½ dl suklaamakeisia (Wiener nougat -karamellirouhetta)
  19. Vatkaa valkuaiset puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeria
  20. vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes seos on kiiltävää. Lisää
  21. tärkkelys ja viinietikka ja vatkaa, kunnes seos on tasaista. Sekoita
  22. joukkoon karamellirouhe.
  23. Jaa seos leivinpaperoidulle pellille nokareiksi (8 kpl). Levitä
  24. nokareet ympyröiksi (Ø n. 10 cm). Muotoile taikinan keskelle kuoppa
  25. lusikalla. Kypsennä marenkeja 125-asteisessa uunissa noin 1 tunti.
  26. Kytke uunin virta pois, avaa uunin luukku ja anna marenkien kuivua
  27. uunin jälkilämmössä noin 2 tuntia. Vedä marengit leivinpaperin avulla
  28. ritilälle, ja peitä leivinpaperilla. Näin marengit säilyvät rapeina
  29. seuraavaan päivään.
  30. Valmista täyte. Sekoita juusto, rahka, puolukat ja hillo keskenään.
  31. Annostele täyte marenkien päälle. Nosta puolukkapavlovat valmiiksi
  32. annoslautasille.
  33. Koristele pavolva puolukoilla, kinuskikastikkeella ja
  34. karamellirouheella.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit