Mainokset

Marinoidut porkkanat

Mainokset

Marinoidut porkkanat
 
Aineosat
  • oliivi- tai rypsiöljyä
  • 4 rkl appelsiinimehua
  • valkosipulin kynttä hienonnettuna halutesasi
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 nippua (0,5 kg) porkkanoita
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 tl hunajaa
  • hiven suolaa
  • hiven mustapippuria
  • vettä, suolaa
Ohjeet
  1. Raaputa porkkanat. Kypsennä pienet porkkanat kokonaisina, isommat voi halkaista tai lohkoa. Keitä porkkanoita muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Sekoita loput ainekset keskenään ja valuta porkkanoille. Sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Tarjoa alkuruokana tai buffettipöydässä.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit