Mainokset

Marinoidut sipulit

Mainokset

Marinoidut sipulit
 
Aineosat
  • pieniä punasipuleita
  • balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • öljyä
  • punaviiniä
  • vettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • yrttejä (timjamia, basilikaa tai salviaa)
Ohjeet
  1. Kuori ja lohko punasipulit. Hienonna yrtit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää vesi, balsamiviinietikka, punaviini, hunaja ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit pehmenevät. Siirrä sipulit rasiaan tai tölkkiin, anna jäähtyä ja marinoi yön yli. Lisää halutessasi tuoretta yrttiä pinnalle ennen tarjoilua. Marinoidut sipulit sopivat alkupalaksi tai ruoan lisäkkeeksi.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit