Mainokset

Marinoitu hedelmäsalaatti

Mainokset

Marinoitu hedelmäsalaatti
 
Aineosat
  • kivettömiä rypäleitä
  • (220 g) säilykeananaspaloja omassa mehussaan
  • (425 g/ 240 g) säilykepersikkaa
  • jauhettua kardemummaa
  • yhden limetin mehu ja hienoksi raastettu kuori
  • 1 dl ruokokidesokeria
  • vettä
  • 2 rkl sitruunamehua
Ohjeet
  1. Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta ja paloittele hedelmät. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit