Mainokset

Marinoitu juusto-oliiviseos

Mainokset

Marinoitu juusto-oliiviseos
 
Aineosat
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
  • 1 prk (350 ml) oliiveja
  • 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
  • valkosipulinkynttä
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • neitsytoliiviöljyä
  • 250 g juustoa (esim. fetaa tai vuohenjuustoa)
Ohjeet
  1. Leikkaa juusto haluamasi kokoisiksi viipaleiksi tai paloiksi. Siirrä juustopalat puhtaaseen purkkiin tai rasiaan. Valuta oliivit ja lisää ne juuston päälle. Yhdistä marinadin ainekset kulhossa ja lisää se juuston ja oliivien päälle. Peitä kannella ja anna maustua jääkaapissa vähintään yön yli tai pari päivää. Ravistele purkkia muutaman kerran marinoinnin aikana.Tarjoa alkupalana rapeakuorisen leivän kera.Vinkki! Herkulliseen öljymarinadiin voi hyvin dipata leipää.

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit