Mainokset

Marinoitu juusto resepti

Mainokset

Marinoitu juusto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Passiivinen 3 pv
  3. Marinoitu juusto
  4. 4 annosta
  5. 150 g kermajuustoa (esim. manchegoa )
  6. 5 rkl oliiviöljyä
  7. 1 rkl valkoviinietikkaa
  8. 1 tl roseepippuria (kokonaisia)
  9. 1 kpl valkosipulinkynttä (viipaloituna)
  10. 1 dl tuoretta timjamia
  11. Leikkaa juusto suupalan kokoisiksi kuutioiksi ja poista kovat kuoret.
  12. Pane kuutiot kulhoon ja lisää päälle keskenään sekoitettu öljy,
  13. viinietikka, pippurit, kuoritut, viipaloidut valkosipulit ja
  14. hienonnettu yrtti.
  15. Peitä ja nosta viileään noin kolmeksi vuorokaudeksi. Nosta
  16. huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua ja aseta tarjolle.

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit