Mainokset

Marinoitu kana Jerk-broilerit resepti

Mainokset

Marinoitu kana Jerk-broilerit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 2 t 20 min
  3. Jerk-broilerit
  4. 2 annosta
  5. 300 g broilerin rintaleikkeitä
  6. Jerk-marinadi
  7. 1 kpl tuoretta chiliä
  8. ½ kpl kesäsipulia
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. ¼ dl rypsiöljyä
  11. 1½ rkl tuoretta timjamia (hienonnettuna)
  12. 1 tl suolaa
  13. 1 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. ½ tl kanelia
  16. ¼ tl neilikkaa
  17. ¼ tl muskottipähkinää
  18. Jerk on jamaikalainen mausteseos, jota on perinteisesti käytetty
  19. kanan ja lihan marinoimiseen.
  20. Halkaise chili ja poista siemenet. Pilko kesäsipuli ja sen varsi. Kuori
  21. ja halkaise valkosipulinkynnet. Mittaa kaikki marinadin ainekset
  22. tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Voit käyttää
  23. myös sauvasekoitinta.
  24. Nosta broilerifileet kulhoon, kaada päälle marinadi ja kääntele
  25. huolellisesti. Peitä kulho ja nosta se jääkaappiin muutamaksi tunniksi
  26. tai seuraavaan päivään.
  27. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kypsennä jerk-broilerifileitä uunissa noin
  28. 20 minuuttia, läpikypsiksi.
  29. Maistele jerk-broilereita pähkinäperunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
  30. Seuraksi sopii kevytranskankerma sekä sambal oelek -chilikastike.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit