Mainokset

Marinoitu papu-parsakaalisalaatti

Mainokset

Marinoitu papu-parsakaalisalaatti
 
Aineosat
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 450 g pakasteparsakaalia (1 pussi)
  • 1 tl rouhittua roseepippuria
  • 225 g pakastepapuja (1/2 pussia)
  • kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
Ohjeet
  1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen pakastepavut ja -parsakaalit. Keitä muutama minuutti niin, että kasvikset säilyvät vielä napakoina eivätkä pehmene liikaa.Valuta kasvikset siivilässä. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Valuta marinadi kuumien kasvisten päälle.Jäähdytä papu-parsakaalisalaatti ja siirrä se mielellään jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli. Tarjoa vihersalaattiin sekoitettuna tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit