Mainokset

Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa

Mainokset

Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa
 
Aineosat
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 pala (n. 250 g) vesimelonia
  • 1 limetin mehu
  • suikaloitua tuoretta inkivääriä
  • silputtua tuoretta tilliä
  • 1 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
  • paketti (250 g) kiinteää maustamatonta tofua
  • oliiviöljyä
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • rypsiöljyä
  • punasipuli
  • valkosipulinkynttä
  • kypsää tomaattia
Ohjeet
  1. Yhdistä marinadin ainekset rasiassa. Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Anna tofun maustua marinadissa peitettynä muutaman tunnin jääkaapissa. Ravistele marinadia välillä. Valmista salsa. Kuutioi vesimeloni ja tomaatti. Kuori ja silppua sipuli. Yhdistä ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa. Kuumenna öljy pannussa. Paista tofu kauniin väriseksi kummaltakin puolelta. Tarjoa tofu salsan kanssa.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit