Mainokset

Marjahillo Mansikka-punaherukkahillo resepti

Mainokset

Marjahillo Mansikka-punaherukkahillo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Hyytelön perusohje
  4. 1 annosta
  5. 500 g mansikoita
  6. 500 g punaherukoita
  7. 600 g hillosokeria
  8. Puhdista marjat, huuhdo ne tarvittaessa ja valuta kuiviksi. Paloittele
  9. suurikokoiset marjat.
  10. Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes
  11. alkaa muodostua vesihöyryä.
  12. Lisää hillosokeri sekoittaen joukkoon. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja
  13. anna hillon kiehua kevyesti 1015 minuuttia marjalaadusta riippuen,
  14. sekoita välillä.
  15. Anna jäähtyä puolisen tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan.
  16. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Kuori vaahto pinnalta.
  17. Tölkitä mansikka-punaherukkahillo kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje
  18. huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Parhaiten
  19. mansikka-punaherukkahillo säilyttää värinsä ja arominsa viileässä.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit