Mainokset

Marjahillo Mustikkahillo resepti

Mainokset

Marjahillo Mustikkahillo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Hillo pehmeäkuorisista marjoista
  4. 1 annosta
  5. 1 kg mustikoita
  6. ½ dl vettä
  7. 6 dl hillosokeria
  8. Puhdista marjat, huuhdo ne tarvittaessa ja valuta kuiviksi.
  9. Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes
  10. alkaa muodostua vesihöyryä.
  11. Lisää hillosokeri sekoittaen joukkoon. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja
  12. anna hillon kiehua kevyesti 1015 minuuttia, sekoita välillä.
  13. Anna jäähtyä puolisen tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan.
  14. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Kuori vaahto pinnalta.
  15. Tölkitä hillo kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje huolellisesti.
  16. Mustikkahillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Parhaiten
  17. mustikkahillo säilyttää värinsä ja arominsa viileässä.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit