Mainokset

Marjahillo Sekamarjahillo resepti

Mainokset

Marjahillo Sekamarjahillo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Sekamarjahillo
  4. 1 annosta
  5. 1 kg marjoja
  6. ½ dl vettä
  7. 500 g hillosokeria
  8. ¾ tl piparjuurta (raasteena)
  9. Ohjeesta valmistuu noin 2 litraa hilloa.
  10. Perkaa marjat.
  11. Pane vesi ja marjat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa
  12. muodostua vesihöyryä.
  13. Lisää hillosokeri kattilaan vähitellen koko ajan sekoittaen. Keitä
  14. hilloa 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kuori vaahto pois
  15. pinnalta.
  16. Nosta kattila liedeltä ja mausta seos piparjuurella. Anna hillon
  17. jäähtyä noin puoli tuntia, kunnes se alkaa kiinteytyä.
  18. Pane sekamarjahillo kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje heti.
  19. Lopullisesti sekamarjahillo hyytyy noin vuorokauden kuluessa.
  20. Halutessasi korvaa vesi punssilla, hillon mausta tulee aikuismaisempi.
  21. Jätä tällöin piparjuuri pois.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit