Mainokset

Marjahyytelö Punaherukkahyytelö resepti

Mainokset

Marjahyytelö Punaherukkahyytelö resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Hyytelön perusohje
  4. 1 annosta
  5. 10 dl höyrymehua (sokeriton) (punaherukka)
  6. 9 dl sokeria
  7. Mittaa mehu kattilaan ja kuumenna se kiehuvaksi. Sekoita sokeri
  8. vähitellen joukkoon. Keitä sekoittamatta noin 20 minuuttia.
  9. Tee hyytelökoe: Valuta ruokalusikallinen hyytelöä lautaselle, jäähdytä
  10. nopeasti vaikka jääkaapissa ja vedä lusikalla vako hyytelöläntin
  11. keskelle. Jos vako ei umpeudu, on punaherukkahyytelö valmista.
  12. Kuori vaahto pinnalta. Purkita punaherukkahyytelö. Anna jäähtyä ja vie
  13. kylmään.
  14. Jos hyytelö ei noin 20 minuutin keittämisen jälkeen ole hyytynyt,
  15. lisää hyytelöimisainetta (Melatin). Katso tarkemmat ohjeet
  16. pakkauksesta.
  17. 1 kg eli 2 l marjoja tuottaa noin litran mehua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit