Mainokset

Marjainen täytekakku Karoliinan tapaan resepti

Mainokset

Marjainen täytekakku Karoliinan tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Marjainen taytekakku Karoliinan tapaan
  3. 10 annosta
  4. 4 kpl munaa
  5. 1½ dl sokeria
  6. 1 dl vehnäjauhoja
  7. 1 dl perunajauhoja
  8. ½ tl leivinjauhetta
  9. Kostutus
  10. ½ dl appelsiinitäysmehua
  11. ½ dl vettä
  12. Vaniljakiisseli
  13. 2 dl kevytmaitoa
  14. 1 dl kuohukermaa
  15. 1 kpl munaa
  16. 1 rkl sokeria
  17. 2 rkl maissitärkkelystä
  18. 2 tl vaniljasokeria
  19. Täyte ja koristelu
  20. 5 dl mansikoita
  21. 5 dl vadelmia
  22. 4 dl kuohukermaa (vaahdotettuna)
  23. 1 dl hyytelösokeria
  24. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja
  25. lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Nostele taikina varovasti
  26. tasaiseksi.
  27. Kaada taikina voideltuun leivitettyyn kakkuvuokaan. Paista 200-asteisen
  28. uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Kumoa lämpimänä. Anna jäähtyä.
  29. Valmista sillä aikaa kiisseli. Mittaa kiisselin ainekset vaniljasokeria
  30. lukuun ottamatta kattilaan. Kuumenna seosta hiljalleen koko ajan
  31. sekoittaen, kunnes se sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja jäähdytä.
  32. Mausta vaniljasokerilla.
  33. Leikkaa kakku leveyssuunnassa kolmeen osaan. Kokoa kakku
  34. tarjoilulautasella. Kostuta kakkulevyt appelsiiniliemellä ja levitä
  35. väleihin vuorotellen vadelmia ja viipaloituja mansikoita,
  36. vaniljakiisseliä ja vaahdotettua kermaa. Säästä noin kolmasosa kermasta
  37. ja marjoista kakun koristeluun. Viimeistele marjakoristeet
  38. hyytelösokerilla. Katso ohje paketin kyljestä.
  39. Säilytä valmis kakku viileässä, hajuilta suojattuna ennen tarjoilua.
  40. Täytteen voit tehdä myös edellisenä päivänä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit