Mainokset

Marjamehu Herkku-vadelmamehu resepti

Mainokset

Marjamehu Herkku-vadelmamehu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Herkkuvadelmamehu
  4. 1 kpl
  5. 12 dl vettä
  6. 1 kg vadelmia
  7. 1 tl sitruunahappoa
  8. 5 dl sokeria
  9. Kiehauta vesi ja jäähdytä se. Survo marjat kulhossa ja kaada vesi
  10. päälle. Liuota sitruunahappo vesitilkkaan ja sekoita marjamäskiin.
  11. Peitä astia ja nosta viileään tekeytymään vuorokaudeksi.
  12. Valuta mehu sideharsolla peitetyn lävikön läpi toiseen kulhoon tai
  13. kattilaan. Liuota sokeri sekoitellen mehuun. Pullota mehu esim.
  14. muovisiin pakastepulloihin ja pakasta. Muista jättää pulloihin 10 %
  15. laajenemistilaa.
  16. Ota herukka-vadelmamehu sulamaan jääkaappiin herkutteluhetkiä varten.
  17. Laimenna herukka-vadelmamehu vedellä tai mineraalivedellä haluamasi
  18. vahvuiseksi.
  19. Jos teet isomman määrän raakamehua, mittaa valutettu mehu ja lisää
  20. sokeria noin 300 g eli 3½ dl mehulitraa kohti. Voit valmistaa
  21. raakamehua muistakin marjoista, kuten puolukoista tai mansikoista,
  22. samalla tavalla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit