Mainokset

Marjapiirakka Kolmen kerroksen marjatorttu resepti

Mainokset

Marjapiirakka Kolmen kerroksen marjatorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kolmen kerroksen marjatorttu
  4. 12 annosta
  5. Pohja
  6. 200 g mantelimassaa
  7. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. 1½ dl sokeria
  9. 2 kpl munaa
  10. 2 dl vehnäjauhoja
  11. 1 tl vaniljasokeria
  12. 3 dl punaherukoita
  13. 1 rkl viskiä
  14. kerros
  15. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  16. 100 g mantelimassaa
  17. kerros
  18. 4 dl marjoja
  19. 2 dl marjatäysmehua
  20. 2 dl hyytelösokeria
  21. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka tai pieni, Ø noin 22 sentin
  22. piirakkavuoka. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  23. Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi. Sulata voi. Vatkaa munat ja
  24. sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin marjat ja
  25. vaniljasokeri. Kääntele voisula, mantelimassa, jauhoseos ja viski
  26. vuorotellen munavaahtoon. Kaavi taikina vuokaan ja paista noin 25
  27. minuuttia.
  28. Raasta pohjan paistuessa mantelimassa ja sekoita ranskankermaan. Kaada
  29. seos kakkupohjalle ja paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes pohjan
  30. keskelle työnnettyyn tulitikkuun ei tartu taikinaa.
  31. Kun torttupohja on jäähtynyt, levitä pohjalle marjat ja valmista
  32. kiille. Jos käytät pakastemarjoja, levitä ne tortun pinnalle jäisinä.
  33. Kiehauta vesi tai marjamehu ja lisää siihen hyytelösokeri. Kun seos
  34. kiehuu uudelleen, nosta kattila levyltä ja anna jäähtyä muutama
  35. minuutti. Levitä seos lusikalla marjojen pinnalle. Anna kolmen
  36. kerroksen tortun pinnan hyytyä viileässä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit