Mainokset

Marjapiirakka Punaherukka-tuorejuustopiirakka resepti

Mainokset

Marjapiirakka Punaherukka-tuorejuustopiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Punaherukka-tuorejuustopiirakka
  4. 10 palaa
  5. Pohja
  6. 125 g margariinia (rasvaa 60 %)
  7. ¾ dl sokeria
  8. 2 kpl keltuaista
  9. 2½ dl vehnäjauhoja
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. 1 dl rasvatonta maitoa
  12. Täyte
  13. 2 kpl valkuaista
  14. 1 dl sokeria
  15. 200 g tuorejuustoa (maustamaton)
  16. 2 tl vaniljasokeria
  17. 1 rkl perunajauhoja
  18. 5 dl punaherukoita
  19. Vatkaa ensin täytteen valkuaiset kovaksi vaahdoksi, niin vatkaimia ei
  20. tarvitse välillä pestä. Lisää sokeri vähitellen koko ajan vatkaten.
  21. Vatkaa pohjan pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset
  22. yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat
  23. aineet ja maito. Levitä taikina voideltuun esimerkiksi irtoreunaiseen
  24. vuokaan tai korkeareunaiseen piirakkavuokaan (Ø 2528 cm).
  25. Vatkaa tuorejuusto, vaniljasokeri ja perunajauhot tasaiseksi seokseksi.
  26. Lisää joukkoon valkuaisvaahto ja punaherukat varovasti vaikka
  27. haarukalla kevyesti nostellen. Levitä seos taikinan päälle vuokaan.
  28. Paista leivonnaista 175 asteessa uunin alaritilätasolla 4045
  29. minuuttia.
  30. Anna jäähtyä vuoassa, irrota sitten reunarengas
  31. punaherukka-tuorejuustopiirakan ympäriltä ja siirrä tarjoiluastiaan.
  32. Jos valmistit leivonnaisen piirakkavuoassa, tarjoa se vuoasta.
  33. Koristele punaherukka-tuorejuustopiirakka tuoreilla viinimarjoilla ja
  34. viinimarjojen lehdillä.
  35. Käytä punaherukoiden asemesta vadelmia, karviaismarjoja, puolukoita
  36. tai pieniä happamia omenakuutioita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit