Mainokset

Marjavaahto Kepeä puolukkavaahto resepti

Mainokset

Marjavaahto Kepeä puolukkavaahto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Kepeä puolukkavaahto
  4. 4 annosta
  5. 6 kpl liivatelehteä
  6. 1½ dl vettä
  7. 1 dl sokeria
  8. 1 rkl vaniljasokeria
  9. 1½ dl puolukkamehujuomaa
  10. Koristeluun
  11. 1 rkl sitruunamelissaa
  12. 4 rkl puolukoita
  13. Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
  14. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja liuota sekaan sokerit. Purista
  15. liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita liivatteet kuumaan
  16. sokeriveteen.
  17. Yhdistä kulhossa mehu ja loput vedestä. Sekoita joukkoon sokerivesi.
  18. Nosta kulho hetkeksi jääkaappiin.
  19. Vatkaa jäähtynyt, mutta ei vielä hyytynyt puolukkamehu kuohkeaksi
  20. vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää halutessasi sekaan kokonaisia
  21. puolukoita. Lopeta vatkaaminen 1015 minuutin jälkeen, kun
  22. puolukkavaahto muistuttaa vispipuuroa.
  23. Jaa kepeä puolukkavaahto pieniin annosmaljoihin, anna viilentyä
  24. jääkaapissa. Koristele puolukkavaahto ja nauti.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit