Mainokset

Markiisittaren suklaavaahto resepti

Mainokset

Markiisittaren suklaavaahto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Markiisittaren suklaavaahto
  4. 5 annosta
  5. 125 kirsikoita (säilyke) (g)
  6. 1½ dl hasselpähkinöitä
  7. 250 g tummaa suklaata
  8. 1 rkl voita
  9. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  10. 3 dl kuohukermaa
  11. 2 rkl tomusokeria
  12. Valuta kirsikat siivilässä, mutta säästä liemi. Jätä 5 kirsikkaa
  13. koristeluun ja silppua loput hienoksi. Säästä myös muutama pähkinä
  14. koristeeksi ja leikkaa muut karkeaksi rouheeksi.
  15. Sulata suklaa voinokareen kanssa vesihauteessa tai sulatusteholla
  16. mikrossa välillä sekoittaen. Vatkaa vähän jäähtyneen suklaan joukkoon
  17. ranskankerma. Sekoita joukkoon paloitellut kirsikat, 3 rkl
  18. kirsikkalientä sekä pähkinärouhe.
  19. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta se tomusokerilla ja kääntele se
  20. varovasti suklaaseokseen. Nosta kulho jääkaappiin noin vartiksi, jotta
  21. seos pääsee jähmettymisen alkuun.
  22. Jaa suklaavaahto pieniin annoskulhoihin, joiden ympärille olet
  23. kääräissyt kattauksen väreihin sopivat silkkinauhat rusetille.
  24. Koristele annokset pähkinöillä ja kirsikanpuolikkailla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit