Mainokset

Marmeladi Ruusukvittenimarmeladi resepti

Mainokset

Marmeladi Ruusukvittenimarmeladi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Ruusukvittenimarmeladi
  4. 1 annosta
  5. 20 kpl ruusukvitteniä
  6. 3 dl sokeria
  7. 1 dl vettä
  8. 1 kpl vaniljatankoa
  9. Leikkaa ruusukvittenit neljään osaan ja poista siemenet. Kaada hedelmät
  10. kattilaan ja mittaa joukkoon sokeri, vesi ja vaniljatanko. Keitä
  11. hiljalleen, kunnes ruusukvittenit soseutuvat eli noin 15 minuuttia.
  12. Soseuta seos sosemyllyllä tai puserra siivilän lävitse. Säilö
  13. ruusukvittenimarmeladi kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja säilytä
  14. kylmässä.
  15. Ruusukvittenit kypsyvät syys-lokakuun vaihteessa ja sato kannattaa
  16. kerätä talteen vasta ensimmäisten pakkasten puraistua, jolloin
  17. hedelmien maku hieman imeltyy.
  18. Kypsät kirkkaan keltaiset ruusukvittenit muistuttavat pieniä
  19. kuhmuraisia sitruunoita. Ne sisältävät runsaasti pektiiniä, joten
  20. niistä voi valmistaa helposti raikkaan kirpeää marmeladia.
  21. Ruusukvitteneistä saat ihanaa sitruunaista tuoksua keittiöösi.
  22. Asettele pari kolme kypsyvää hedelmää lautaselle keittiön pöydälle.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit