Mainokset

Marokkolainen kasvispata

Mainokset

Marokkolainen kasvispata
 
Aineosat
  • 2 - 3 porkkanaa
  • 1 paprika
  • chilihiutaleita
  • inkivääriä
  • säilöttyjä tomaatteja
  • mustapippuria
  • vettä tai kasvislientä
  • säilöttyjä kikherneitä
  • oliiviöljyä
  • kesäkurpitsaa
  • suolaa
  • 2 tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 sipuli
  • 1 tl kurkumaa
  • valkosipulin kynttä
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa melko reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele porkkanat. Poista paprikasta kanta, halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa. Lisää sipuli ja kuullota se, mutta älä päästä ruskistumaan. Lisää valkosipuli ja mausteet ja kääntele niitäkin pannussa minuutin ajan.Lisää tomaatit, vesi, valutetut kikherneet ja porkkanat. Kuumenna kiehuvaksi ja laske sitten lämpöä. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää sitten loput kasvikset ja kypsennä vielä kunnes ruoka on kypsää. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisänä kuskusia.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit