Mainokset

Marsipaanikonvehdit resepti

Mainokset

Marsipaanikonvehdit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Marsipaanikonvehdit
  4. 15 kpl
  5. 150 g mantelimassaa
  6. 3 rkl likööriä (mustaherukka)
  7. 35 g kuivattuja sekahedelmiä (kirsikoita)
  8. 100 g valkosuklaata
  9. Koristeluun
  10. ½ dl kuivattuja sekahedelmiä
  11. Mausta mantelimassa 1½ ruokalusikallisella likööriä. Sekoita
  12. tasaiseksi tahnaksi ja nosta pakastimeen 1/21 tunniksi jähmettymään.
  13. Liota kirsikoita lopussa (1½ rkl) liköörissä noin puoli tuntia.
  14. Muotoile käsin jähmeästä mantelimassasta pieni pallo ja piilota pallon
  15. keskelle kirsikka.
  16. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Pyöräytä
  17. kirsikkapallot sulassa suklaassa, nosta haarukan avulla
  18. leivinpaperille, koristele muutamalla punaisella hedelmäpalalla ja anna
  19. konvehtien jähmettyä.
  20. Nosta valmiit konvehdit pieniin laatikoihin. Konvehdit säilyvät
  21. jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit