Mainokset

Mausteinen kasslerpaisti

Mainokset

Mausteinen kasslerpaisti
 
Aineosat
  • valkosipulinkynttä
  • omenatäysmehua
  • 5 - 6 rkl kastikesuurusta (Maizena)
  • lihalientä (kuutiosta tai fondista)
  • 1 ,5 dl fariinisokeria
  • 2 dl ketjap manis -soijakastiketta
  • 1 ,6 kg porsaan kassleria
  • 6 kokonaista neilikkaa
  • 2 sipulia
  • 2 tl suolaa
Ohjeet
  1. Ota kassler huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Jos liha on marinoitu, huuhtele se ja kuivaa talouspaperilla. Vähennä myös suolan määrää. Ruskista kassler pannussa. Hiero suola lihan pintaan ja nosta liha uunipataan. Lisää kuoritut ja pilkotut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä muut liemiainekset. Hauduta liha mureaksi, ylikypsäksi 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Valele lihaa liemellä kypsentämisen aikana muutamia kertoja. Kääri liha folioon 15 minuutiksi ja viipaloi se. Siivilöi liemi kattilaan ja lisää kastikesuurus koko ajan sekoittaen. Keitä pari minuuttia koko ajan sekoittain. Tarjoa kastike lihan kanssa.

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit