Mainokset

Maustekakku Appelsiini-pähkinäkakku resepti

Mainokset

Maustekakku Appelsiini-pähkinäkakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Appelsiini-pähkinäkakku
  4. 16 annosta
  5. 200 g margariinia (rasvaa 60 %)
  6. 3 dl sokeria
  7. 3 kpl munaa
  8. 4½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  9. 2 tl leivinjauhetta
  10. 1 dl hasselpähkinöitä (rouheena)
  11. 1 kpl appelsiinia
  12. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten.
  13. Sekoita keskenään jauhoseos, leivinjauhe, pähkinärouhe ja appelsiinin
  14. raastettu kuori. Lisää sekoittaen taikinaan.
  15. Lisää lopuksi appelsiinimehu (noin 1 dl).
  16. Nostele taikina voideltuun ja jauhotettuun 2 litran vuokaan. Paista
  17. gluteenitonta appelsiini-pähkinäkakkua 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit