Mainokset

Maustekakku Kesäkurpitsa-limettikakku resepti

Mainokset

Maustekakku Kesäkurpitsa-limettikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kesäkurpitsa-limettikakku
  4. 16 annosta
  5. 250 g kesäkurpitsaa
  6. 150 g voita
  7. 2 dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. 2 kpl limettiä
  10. 2 rkl hunajaa
  11. 4 dl vehnäjauhoja
  12. 1 tl ruokasoodaa
  13. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta raaste siivilään ja
  14. anna valua taikinan valmistuksen ajan.
  15. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
  16. Pese limetit ja raasta niiden kuori taikinaan. Purista limeteistä mehu.
  17. Sekoita ½ dl limettimehua ja hunaja keskenään.
  18. Sekoita sooda jauhoihin. Lisää taikinaan mehu- ja jauhoseos. Purista
  19. kesäkurpitsaraasteesta vielä käsin ylimääräinen neste ja sekoita raaste
  20. taikinaan.
  21. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan
  22. (noin 2 litran vetoiseen).
  23. Paista kesäkurpitsa-limettikakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 50
  24. minuuttia. Kumoa kakku vähän jäähtyneenä.
  25. Kesäkurpitsa-limettikakku maistuu parhaimmalta seuraavana päivänä ja
  26. säilyy hyvin useamman päivän ajan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit