Mainokset

Maustekakku Skottilainen viskikakku resepti

Mainokset

Maustekakku Skottilainen viskikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Viskikakku
  4. 25 annosta
  5. 200 g tummaa suklaata
  6. 175 g margariinia (rasvaa 60 %)
  7. 2½ dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. 5 dl vehnäjauhoja
  10. 2 tl vanilliinisokeria
  11. 1 tl leivinjauhetta
  12. ½ tl ruokasoodaa
  13. 2 dl kahvijuomaa
  14. 1 dl viskiä
  15. Sulata suklaa vesihauteessa.
  16. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
  17. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri, leivinjauhe ja sooda keskenään. Lisää
  18. sulatettu suklaa rasvaseoksen joukkoon. Lisää kahvi ja jauhoseos
  19. vuorotellen taikinaan.
  20. Paista 175 asteeessa noin 55 minuuttia. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
  21. Pese kakkuvuoka ja siirrä kakku takaisin vuokaan.
  22. Kostuta skottilainen kakku viskillä ja anna maustua 12 vuorokautta
  23. jääkaapissa. Skottilainen viskikakku säilyy mehevänä useita päiviä.
  24. Lisää halutessasi kakkutaikinaan rusinoita ja kuorruta se
  25. tomusokeri-vesisekoituksella.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit