Mainokset

Maustekakku Vaalea taatelikakku resepti

Mainokset

Maustekakku Vaalea taatelikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 55 min
  3. Vaalea taatelikakku
  4. 25 palaa
  5. Taatelihillo
  6. 200 g kuivattuja taateleita
  7. 1 dl vettä
  8. ½ dl viiden hedelmän mehua
  9. Kakkutaikina
  10. 200 g voita
  11. 2 dl sokeria
  12. 1 rkl vaniljasokeria
  13. 4 kpl munaa
  14. 3½ dl vehnäjauhoja
  15. 1½ tl leivinjauhetta
  16. Pilko taatelit (poista kivet tarvittaessa) ja pane ne kattilaan. Kaada
  17. vesi päälle ja hauduta pehmeiksi. Siirrä kattila sivuun ja mehu
  18. taateleiden päälle. Anna jäähtyä.
  19. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota 2 litran
  20. rengasvuoka. Mittaa huoneenlämpöiset kakkutaikinan aineet yleiskoneen
  21. kulhoon ja vatkaa täydellä teholla 5 minuuttia. Tai vatkaa vastaavat
  22. aineet tilavassa kulhossa sähkövatkaimella. Kaada puolet taikinasta
  23. vuokaan ja levitä taatelihillo taikinan päälle. Kaada loput
  24. kakkutaikinasta taatelihillon päälle.
  25. Paista taatelikakkua uunissa 5055 minuuttia. Kokeile kypsyys
  26. hammastikulla. Kun tikku on kuiva ja puhdas taatelikakkuun pistämisen
  27. jälkeen, on kakku kypsä. Kumoa hiukan jäähtynyt vaalea taatelikakku
  28. tarjoiluvadille.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit