Mainokset

Mehu Raparperi-vaniljamehu resepti

Mainokset

Mehu Raparperi-vaniljamehu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Raparperimehu
  3. 1 kpl
  4. 1½ kg raparperia
  5. 6 dl vettä
  6. 1 kpl vaniljatankoa
  7. 500 g sokeria
  8. Huuhtaise ja paloittele raparperit.
  9. Kiehauta vesi. Lisää kattilaan raparperit ja halkaistu vaniljatanko.
  10. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes
  11. raparperit ovat täysin pehmenneet.
  12. Siivilöi mehu ja kaada se takaisin kattilaan.
  13. Kuumenna mehu ja liuota joukkoon sokeri. Anna mehun kiehahtaa. Kuori
  14. pinnalle muodostunut vaahto reikäkauhalla pois.
  15. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Anna jäähtyä huoneen lämmössä.
  16. Säilytä mehu kylmässä.
  17. Reseptillä syntyy noin 1 litra mehutiivistettä. Laimenna
  18. raparperi-vaniljamehua juomaksi vedellä tai kivennäisvedellä.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit