Mainokset

Minestronekeitto Jänisminestrone resepti

Mainokset

Minestronekeitto Jänisminestrone resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 11 t
  3. Jänisminestrone
  4. 4 annosta
  5. 10 dl lihalientä
  6. 400 g jänistä
  7. 1 kpl porkkanaa
  8. ¾ dl ruskeita papuja
  9. 3 dl pastaa (penne)
  10. 2 dl herneenpalkoja
  11. Aioli eli valkosipulimajoneesi
  12. 4 kpl valkosipulinkynttä
  13. ½ tl suolaa
  14. 1 tl dijoninsinappia
  15. 2 kpl keltuaista
  16. 1 dl oliiviöljyä
  17. 2 rkl sitruunamehua
  18. Liota papuja vähintään kymmenen tuntia ennen ruoanvalmistukseen
  19. ryhtymistä.
  20. Valmista ensin valkosipulimajoneesi. On tärkeää, että kaikki
  21. tarveaineet ovat huoneenlämpöisiä, muuten majoneesi ei onnistu.
  22. Purista valkosipulinkynnet kulhoon ja lisää suola. Hienonna
  23. valkosipulimurska ja suola hieromalla niitä ruokalusikalla kulhon
  24. reunaa vasten, niin että tuloksena on hieno tahna. Lisää sinappi ja
  25. keltuaiset ja vatkaa ne tasaiseksi tahnaksi.
  26. Lisää öljy seokseen tipoittain seosta koko ajan tarmokkaasti vatkaten.
  27. Kun puolet öljystä on sekoitettu, lisää sitruunamehu. Vatkaa loppu öljy
  28. ohuena nauhana majoneesin sekaan. Tuloksena on kuohkea majoneesi, joka
  29. päihittää kaupan majoneesit mennen tullen.
  30. Keitä pavut, paloiteltu porkkana ja pasta lähes kypsiksi. Pane jänis-
  31. tai lihaliemi kuumenemaan.
  32. Paista jänisfileet tai paistinpalaset kuumalla pannulla voissa niin,
  33. että ne jäävät sisältä punertaviksi. Kiedo palat alumiinifolioon.
  34. Kiehauta sokeriherneenpalkoja minuutin verran.
  35. Jaa pasta, pavut, porkkana ja sokeriherneet syville lämmitetyille
  36. lautasille.
  37. Leikkaa jäniksenlihat palasiksi ja annostele lautasille.
  38. Kaada päälle kuuma jänisliemi ja pane lihojen päälle lusikallinen
  39. aiolia. Tarjoile jänisminestrone rapean patongin kera.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit