Mainokset

Minipavlovat

Mainokset

Minipavlovat
 
Aineosat
  • maissitärkkelystä (Maizena)
  • valkoviinietikkaa
  • 1 ,5 dl sokeria
  • hedelmiä ja marjoja koristeeksi
  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 3 kananmunan valkuaista
Ohjeet
  1. Ota kananmunat huoneenlämpöön hyvissä ajoin, jotta valkuaisvaahdosta tulee kuohkeaa. Vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten, kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää. Siivilöi joukkoon maissitärkkelys ja lisää viinietikka. Kääntele tasaiseksi.Ota vaahdosta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä ne tasaiseksi. Paista 125-asteisessa uunissa noin tunnin ajan tai kunnes marengit ovat keveiltä ja irtoavat leivinpaperista. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella ja kääntele siihen turkkilainen jogurtti. Nosta kullekin pavlovalle nokare vanilja-jogurttiseosta juuri ennen tarjoilua. Koristele marjoilla tai hedelmillä.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit