Mainokset

Minttu-kahvi marinoitu lampaan ulkofile riisillä resepti

Mainokset

Ainekset
2 lampaan ulkofilettä
Marinadi:
1/2 dl hyvää oliiviöljyä
1/2 dl vahvaa kahvia
1 tl balsamico etikkaa
2 valkosipulinkynttä puristettuna
suolaa, mustapippuria myllystä
pieni kourallinen minttua
lisäkkeeksi riisiä
Ohjeet
Sekoita marinadin aineet. Murusta minttu jos käytät kuivattua, tuoreen
silppua hienoksi. Leikkaa fileet siivuiksi, nuiji littaniksi.
Periaatteessa 1 file riittää kahdelle, nämä oli aika pieniä ja tykätään
lampaasta …. Laita lihapalat vaikkapa 2 litran pakastuspussiin, kaada
marinadi päälle, sulje pussi ja laita vielä toinen pussi pussin päälle.
Kääntele, vääntele ja puristele jotta liemi menee joka lihan kolkkaan.
Kaada punaviini hengittämään, puristele lihoi. Kata pöytä, puristele
lihoi. Keitä riisi ohjeen mukaan. Kuumenna paistinpannu. Paista lihat
pikaisesti, ota pois pannulta. Kaada pannuun tilkka vettä, kiehauta,
sekoita pannulta lampaan maut liemeen. Maista onko mitään makua, heitä
suolaa ja pippuria ja hiero vähän minttua käsien välissä jauhoksi. Jos
kaapin perältä löytyy vähän kermaa tai vastaavaa, lorauta joukkoon. (
Meillä joku ei muistanu ostaa) Kokoa annos.
Karitsa on nuorempi lammasta, molemmat käy..

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit