Mainokset

Mosambikilainen katkarapu-maapähkinäkastike

Mainokset

Mosambikilainen katkarapu-maapähkinäkastike
 
Aineosat
  • valkosipulinkynttä
  • 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
  • maapähkinöitä
  • 1 pussi (180 g) katkarapuja
  • 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
  • suolaa
Ohjeet
  1. Anna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa tai nopeammin huoneenlämmössä. Liota maapähkinöitä runsaassa vedessä 2 tuntia. Kaada liotusvesi ja irronneet kuoret pois. Painele pähkinät kuiviksi talouspaperin päällä. Aja pähkinät tehosekoittimessa tasaiseksi jauheeksi.Kuumenna osa kookosmaidosta kattilassa. Lisää kattilaan hienonnetut valkosipulinkynnet ja keitä, kunnes valkosipulit pehmenevät. Kaada joukkoon loppu kookosmaito, pinaatinpalat ja jauhetut maapähkinät. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia tai kunnes kastike on sakeaa.Mausta kastike suolalla. Lisää valutetut ja sulatetut katkaravut ja jatka hauduttamista hetken, kunnes katkaravut ovat lämmenneet. Tarjoa riisin kanssa.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit