Mainokset

Muhennos Nokkosmuhennos ja paistetut ahvenet resepti

Mainokset

Muhennos Nokkosmuhennos ja paistetut ahvenet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Nokkosmuhennos ja paistetut ahvenet
  3. 4 annosta
  4. 10 dl nokkosta
  5. 2 rkl voita
  6. 3 rkl vehnäjauhoja
  7. 4 dl kevytmaitoa
  8. ¾ tl suolaa
  9. ¼ tl valkopippuria
  10. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  11. Paistetut ahvenet
  12. 600 g ahvenia (fileitä)
  13. 1 dl ruisjauhoja
  14. 1 tl suolaa
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. 1 rkl voita
  17. 1 rkl rypsiöljyä
  18. 40 g tuoretta tilliä
  19. Esikäsittele nokkoset. Huuhdo lehdet siivilässä ja valuta hyvin.
  20. Ryöppää ne, eli keitä kiehuvassa vedessä 2 minuuttia. Valuta ja
  21. hienonna lehdet.
  22. Sulata rasva pinnoitetulla pannulla. Sekoita joukkoon jauhot. Kiehauta
  23. sekoittaen. Kaada joukkoon maito parissa erässä koko ajan sekoittaen.
  24. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää nokkoset, suola, pippuri ja muskotti.
  25. Hauduta nokkosmuhennosta 5 minuuttia.
  26. Poista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla kiilamainen pala pois
  27. ruotorivin suuntaisesti.
  28. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella. Pyöräytä fileet jauhoissa.
  29. Paista voi-öljyseoksessa pannulla molemmin puolin. Ripottele päälle
  30. tillinoksia.
  31. Tarjoa nokkosmuhennos ja paistetut ahvenet keitettyjen uusien
  32. perunoiden kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit